Topaz

€ 14,99 € 25

Opticcolors lensa digawe saka komponen Phemfilcon alus lan fleksibel, sing njamin barang sing aman lan gampang dienggo. Lensa warna kita uga duwe konten banyu sing dhuwur, saengga bisa hydrate mata lan tetep sehat. Kanthi mangkono, sampeyan entuk tampilan sing anyar.

Opticcolors lensa nggambarake kaendahan alami kanggo mripat, supaya katon luwih jero. Lensa iki sampurna minangka suplemen kanggo pesta, dina khusus utawa mung dienggo saben dina.

Brand: Opticcolors
Koleksi Product: lensa warna
Panggantos: 1 sasi
Jinis lensa: alus
Isi kemasan: 2 lensa (1 pasang)
Kurva dhasar: 8.6 mm
diameter: 14.2 mm
Material: HEMA - MMA (Phemfilcon A)
Isi banyu: 38%
Nganggo lensa wektu: jam 14
Werna kasedhiya: werna 12

wektu kiriman

Eropah

 cara Shipping wektu kiriman
Lacak & Lacak Ekspres 1-6 dina kerja
Lacak & Lacak Standar 7-15 dina kerja

 

USA

 cara Shipping wektu kiriman
Lacak & Jejak USA Express 2-6 dina kerja
Lacak & Lacak Standar 7-15 dina kerja

 

Jagad liya

 cara Shipping wektu kiriman
Lacak & Lacak Standar 7-15 dina kerja

 

Klik kene kanggo nglacak pesenan sampeyan.

 

Faktor sing bisa mengaruhi wektu pangiriman

Sawetara faktor bisa nyebabake wektu pangiriman. Pesenan sampeyan bisa uga nyimpang contone amarga:

  • Preinan lokal
  • Nanggulangi adat istiadat ing negara sing dituju
  • Serangan utawa acara khusus liyane ing negara sing dituju
  • Alamat sing sampeyan wenehake ora lengkap utawa salah

PRECAUTIONS

- Rujuk karo praktisi lensa kontak sampeyan sadurunge nggunakake obat mata nalika nganggo lensa kontak.

- Aja nggunakake segel sing jelas-nyata rusak.

- Yen gangguan gangguan mata, mandheg nggunakake langsungateley, mbusak lensa saka mripat lan takon karo praktisi lensa kontak sampeyan.

- Tansah kabeh produk perawatan lensa kontak saka bocah.

- Aja mbusak tutup saka kasus sajrone panyimpenan lensa kontak.

- Aja nganti tip nozzle ndemek permukaan apa wae.

- Tanti ganti tutup botol sawise nggunakake.

- Aja mbuwang lensa kontak utawa kasus lensa nganggo banyu langsung saka tutul.

- Sampeyan mbutuhake idin saka spesialis lensa kontak kanggo nggunakake lensa kontak kasebut.

- Kasus panyimpenan lensa sampeyan kudu di resiki kanthi rutin lan ganti asring kaya sing disaranake dening praktisi lensa kontak.

- Supaya keamanan mata ora kompromi, sampeyan ora bakal nggunakake maneh solusi kasebut. Yen lensa disimpen luwih saka 7 dina ing solusi kasebut, disaranake sampeyan mbaleni prosedur desinfeksi.

- Aja nggunakake sawise tanggal kadaluwarsa dituduhake ing produk.

Reviews customer

Adhedhasar review 1 Tulis review

Sampeyan uga kaya

Anyar viewed