wektu kiriman

Eropah

 cara Shipping wektu kiriman
Lacak & Lacak Ekspres 1-6 dina kerja
Lacak & Lacak Standar 7-15 dina kerja

 

USA

 cara Shipping wektu kiriman
Lacak & Jejak USA Express 2-6 dina kerja
Lacak & Lacak Standar 7-15 dina kerja

 

Jagad liya

 cara Shipping wektu kiriman
Lacak & Lacak Standar 7-15 dina kerja

 

Klik kene kanggo nglacak pesenan sampeyan.

 

Faktor sing bisa mengaruhi wektu pangiriman

Sawetara faktor bisa nyebabake wektu pangiriman. Pesenan sampeyan bisa uga nyimpang contone amarga:

  • Preinan lokal
  • Nanggulangi adat istiadat ing negara sing dituju
  • Serangan utawa acara khusus liyane ing negara sing dituju
  • Alamat sing sampeyan wenehake ora lengkap utawa salah