PRECAUTIONS

- Rujuk karo praktisi lensa kontak sampeyan sadurunge nggunakake obat mata nalika nganggo lensa kontak.

- Aja nggunakake segel sing jelas-nyata rusak.

- Yen gangguan gangguan mata, mandheg nggunakake langsungateley, mbusak lensa saka mripat lan takon karo praktisi lensa kontak sampeyan.

- Tansah kabeh produk perawatan lensa kontak saka bocah.

- Aja mbusak tutup saka kasus sajrone panyimpenan lensa kontak.

- Aja nganti tip nozzle ndemek permukaan apa wae.

- Tanti ganti tutup botol sawise nggunakake.

- Aja mbuwang lensa kontak utawa kasus lensa nganggo banyu langsung saka tutul.

- Sampeyan mbutuhake idin saka spesialis lensa kontak kanggo nggunakake lensa kontak kasebut.

- Kasus panyimpenan lensa sampeyan kudu di resiki kanthi rutin lan ganti asring kaya sing disaranake dening praktisi lensa kontak.

- Supaya keamanan mata ora kompromi, sampeyan ora bakal nggunakake maneh solusi kasebut. Yen lensa disimpen luwih saka 7 dina ing solusi kasebut, disaranake sampeyan mbaleni prosedur desinfeksi.

- Aja nggunakake sawise tanggal kadaluwarsa dituduhake ing produk.